Presne o 3 týždne začne SZIGET FESTIVAL! 5 tipov Čo si zbaliť?

3. Kozmetika a veci osobnej hygieny

Aj keď sa SZIGET festival stará o pohodu svojich návštevníkov aj vďaka svojim partnerom a sponzorom, netreba sa vždy spoliehať na to, že sa nejaká mini vzorka sprchového gélu, šampónu či zubnej pasty vždy ujde aj tebe. Preto si radšej  nezabudni pribaliť pre istotu opaľovací krém, sprchový gél, šampón a pre istotu aj nejaký dezodorant, či sprej. A veľmi dôležitá súčasť kozmetickej tašky je zubná kefka aj s pastou.

4. Niečo na seba 

Je to na tebe, čo si oblečieš, každý má svoj vkus, aby vynikol či splynul s davom, no pre istotu, pár dobrých tipov :  prikrývku na hlavu (šiltovku, klobúk, šatku), šatku na tvár (často v suchom teplom letnom počasí bolo na ostrove príliš prašno), pršiplášť (dáždniky sú zakázané), môžu sa zísť aj gumáky, ak sa predpovedajú prehánky či búrky, malý ruksak či plátenku, do ktorej si odložíš napr.doklady, či iné osobné veci vr. vratného pohára, nejaký sveter a dlhé nohavice, netreba počítať len s rekordným teplom a noci bývajú chladnejšie.

5. Doklady a vreckové

Pri vstupe sa každý návštevník registruje, preto je potrebný občiansky preukaz alebo pas, na ktoré si treba počas festivalu dávať pozor, aby sa nestratili. Je možné využiť aj bezpečnostnú skrinku pre os. doklady či iné cennosti, lístok si treba zakúpiť. A v neposlednom rade nejaké vreckové na dobré jedlo a nejaký ten drink. Na ostrove sa platí cashless, to je bezhotovostne, kde si dobíjate náramok, ktorý máte na ruke, buď hotovosťou alebo bankomatovou kartou. Viac info na : Festival info

 Tak ako to už býva zvykom aj tento rok budeme mať na Szigete vratné poháre.  Oplatí sa na ne občas hodiť očkom, aby ste si ich zakaždým nemuseli nanovo kupovať. V ktoromkoľvek stánku vám ich vymenia za tokeny, ktoré si budete môcť na konci vymeniť za peniaze alebo ich darujete na charitu.

Užiť si skvelé beaty, dobrý vibe a k tomu nezabudnuteľný výhľad na Budapešť.  O tom je naša SZIGET CRUISIN BOAT PARTY! Zdražovanie lístkov príde už čoskoro. bit.ly/vstupenky_SZIGET2019

Line up je tiež dobre naložený
== 8. august – SONNY FODERA
== 9. august – Vunzige Deuntjes Soundsystem - hip-hop & R 'n B
== 10. august – Lenzman, René LaVice - drum 'n bass
== 11. august – Karotte
== 12. august – WORAKLS
== 13. august – Sigala

Všetko nájdeš na : https://szigetfestival.com/sk/

CCH/DM/SZIGET official/YOUTUBE

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.