Farebne rozmanitý Colours ponúka aj tento rok nadupaný program.

Hudobne vyvážený a štýlovo rozmanitý program bude prebiehať celkovo na 21 otvorených i krytých scénach a stageoch, a to 17.-20. júla 2019 v unikátnom, pre festival až čarovnom nezvyčajnom industriálnom areáli ostravských Dolních Vítkovic. Samotnému festivalu predchádza medzinárodná konferencia Meltingpot.

18. ročník festivalu sa medzi headlinermi mimo iných predstavia legendárna anglická rocková skupina the Cure, anglická indie rocková stálica Florence + The Machine, ktorí predstavia ich štvrtý a čerstvý album 'High As Hope',  víťaž Brit Award a britský hitmaker Rag'n'Bone Man, náročnému publiku veľmi dobre známa francúzska speváčka a textárka ZAZ, škótska post-rock kapela Mogwai, obľúbená dánska speváčka a pesničkárka MØ, moderné flamenco v podaní španielskej speváčky Rosalíe, anglickí elektronici v trojici Years & Years, austrálska rocková formácia John Butler Trio, ktorá predstaví najmä ich nový album HOME (2018), či britský pesničkár Tom Walker, multi inštrumentalista a maliar hudby Oláfur Arnalds a iní.

Colours, to je viac než 350 programových bodov, koncertov, divadiel, filmov, workshopov, diskusií a umenia. Je pripravený aj program pre najmenších, a to detské kapely, divadlá a divadielka, zručné dielne..

Vstupenky :  https://www.colours.cz/prakticke/vstupenky/koupit

Autor : Daniel Mičuda/Cyril Choma

Foto/Video : www.colours.cz

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.